koen portret.jpg

Ik ben een fotograaf met passie voor detail en een goed verhaal. Ik help gedreven ondernemers door middel van samen ontwikkelde concepten de kern van hun onderneming in krachtige beelden te vertalen. Door je op eigen wijze te onderscheiden van de 'stockfoto-massa’ zet je jouw onderneming namelijk nog sterker in de markt.

Door mijn ruime ervaring in fotografie en marketing te combineren met de kennis en drive die jij voor jouw vakgebied hebt. Komen we samen tot een aanpak, die het verhaal van jouw onderneming niet alleen laat zien. Maar ook laat voelen.

Ook zet ik mijn scherpe blik en liefde voor storytelling in voor bruidsfotografie. Ik maak reportages die de sfeer en het gevoel van de dag benadrukken. Op een ongedwongen manier vang ik jullie eigen verhaal in beelden. Zonder zelf te zeer aanwezig te zijn en tegen een scherp tarief. 

 

 

Disclaimer
De website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van Koen den Os Fotografie. Het is niet toegestaan om deze website of de inhoud daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Koen den Os Fotografie.
Geen enkele foto op deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze hetzij elektronisch, mechanisch, of enige andere manier, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Koen den Os Fotografie
Alle foto’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd.