koen portret.jpg

Als freelance fotograaf ben ik in heel Nederland actief. Aangezien ik vanuit Maastricht werk, vind je me echter voornamelijk in de regio Limburg.

Ik werk veel voor reclamebureaus en bedrijven. Ik sta bekend als productfotograaf, reclamefotograaf, portretfotograaf en eventfotograaf voor zowel besloten evenementen als grote (pop)festivals. 

Maar daarnaast ben ik ook een veelgevraagd bruidsfotograaf. Door mijn ruime ervaring in bruidsfotografie heb ik in de loop der jaren een eigen stijl ontwikkeld waarbij de nadruk ligt op de beleving en sfeer van de dag. Met ook de kleine speciale momenten in beeld die je als bruidspaar op de dag van de bruiloft zelf niet mee krijgt. Maar bovenal zonder als fotograaf te zeer aanwezig te zijn. 

In mijn foto's ben ik altijd op zoek naar iets extra's; meer dynamiek, meer enthousiasme en vooral een uitstraling die echt past bij het onderwerp. 

Goed werk hoeft niet overdreven duur te zijn, ik hanteer eerlijke prijzen.
Neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte op maat, dan zie je het zelf.

Tot snel!

Koen

 

 

 

Disclaimer
De website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van Koen den Os Fotografie. Het is niet toegestaan om deze website of de inhoud daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Koen den Os Fotografie.
Geen enkele foto op deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze hetzij elektronisch, mechanisch, of enige andere manier, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Koen den Os Fotografie
Alle foto’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd.